Nawoord

Spreken in vergelijkingen opdat gij het nu wel verstaat.
Wat maakt de Bijbel zo mysterieus?
Het is geschreven in vergelijkingen opdat gij het niet verstaat!
En dat noemen wij het ‘’waarheidsboek’’?
Heeft U zich dat nooit afgevraagd?
Erflastig hebben wij dit vreemde boek zo’n 2000 jaar in onze genen vastgelegd.
Er zijn tientallen oorlogen door ontstaan en uiteindelijk hebben wij het door scheiding van Kerk en Staat maar naast ons neergelegd.
Doen we iets fout?
Na een studie van ongeveer 30 jaar ten aanzien van oude wijsheid over cyclische processen - die allen elkaars gelijke zouden zijn - kreeg ik een beter beeld over de vergelijkingen in dit ‘’Waarheidsboek’’ alsmede de oorsprong en de zin ervan.
Dit is mijn laatste poging om via dialogen de zin van de hedendaagse waanzin met elkaar te bepraten.
Laat mij hier één ding duidelijk zeggen.
Ik doe dit alles, omdat ik zelf erg blij ben met het weten dat het nooit anders had kunnen gaan en/of in de sterren beschreven stond en gun dat iedereen.

Siegfried Bok.


Voetnoot blog beheerder:
Siegfried is 12 november 2014 van ons heen gegaan.
Er zal beperkt gemodereerd worden op dit blog.
Er is een mogelijkheid tot inzending van uw eigen persoonlijke verhaal. Email dan uw stuk naar archiefbok@gmail.com en dan zal het archief team kijken of uw stuk de moeite waard is te plaatsen op dit blog.


Note augustus 2015: De eindtijd site is uit de lucht. Via deze link is de hele site in zip-formaat te downloaden. Uitpakken op de computer en double click op het bestand index.html.
Daarnaast staat op webarchive de eindtijd site gearchiveerd.

De DVD is online beschikbaar op het archief


vrijdag 16 december 2011

Gaan wij branden in Uranus of krijgen wij eerst nog “de zondvloed”,nadat wij het zinkende schip verlaten hebben?


Ingezonden mededeling van Nico, die als schorpioen/weegschaal al langere tijd als astrologisch vorser en reagluurder op dit blog zijn kans jarenlang afwoog en nu toehapt met het volgende berichtje.


''Van deze sterrenwichelaar nog geen nieuwe ontwikkelingen te melden inzake dit interviewtje.
Wèl nieuws van nota bene de NRC, die op de wetenschapspagina van vandaag (15-12) melding maakt van een door de Sterrenwacht in Chili recent ontdekte gaswolk, 3x zo zwaar als de aarde, die op weg is naar het zwarte gat in het hart van ons Melkwegstelsel  26.000 lichtjaren verderop. Hetzelfde hart waarmee aarde én zon conjunct zullen staan op 21 december 2012, hetgeen zoals bekend 1x in de 26.000 jaar plaatsvindt, waarmee een 26.000-jarige kosmische cyclus voor de aarde wordt afgerond en een nieuwe gaat beginnen. De temperatuur van de wolk, waarschijnlijk bestaande uit gas van naburige sterren, zal volgens computersimulaties tot miljoenen graden oplopen.
Vanaf 2013 zal dit centrum (Sagittarius A* geheten) daardoor een flinke helderheid laten zien en meer inzicht kunnen geven in het ''eetgedrag'' van het zwarte gat, aldus astronomen.
Sagittarius A* heeft kennelijk honger als een paard.
Ik vind het wel bijzonder.

Nico."

62 opmerkingen:

  1. Van Maria
    Nico,
    Allereerst een vraagje van mij.
    Nico, wat betekent het als aarde en zon conjunct staan?
    Wat is conjunct?

    groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeiemorgen Mister Starwatcher Nico,
    Leuk dat je je kennis over ons Heel en Al met ons wil delen, alhoewel het "eetgedrag" van het Zwarte Gat ons niet veel vreugde zal brengen.
    Zou je het linkje erbij kunnen zoeken?
    Betekent dit dat wij gaan branden in Uranus...zoals de Bijbel ons naliet?
    Maar...
    Als ik mijn kleinmenselijke reconstructie erop loslaat als absolute a-astroloog [ maar wel een Sagittarius-kind ] en zwangerschapsvorser zou dit betekenen dat het nieuwe leven in het Zwarte Gat al een feit is en/of misschien... dan geboren wordt?
    Of maak ik nu een grote fout?
    Ik vraag dit hier omdat ik het absoluut niet eens ben met Stephan Hawking dat de Big Bang en Big Crunch zouden samenvallen, aangezien alles actie en reactie is en het Zwarte Gat als super Yin net zoals hier op aarde alles beheerst.
    Haha, want zonder yin geen leven!!!


    Dan die vreemde Bijbelse uitspraak over Uranus en de gezegde "Zeven vette en zeven magere jaren" waarop je mij vertelde dat dit de invloed is van de planeet Uranus, die volgens jou in de Middeleeuwen ontdekt werd.
    Moet ik dan aannemen dat men dat vroeger niet wist of in het de zoveelste her-ontdekking?

    Zoals ik al zei ben ik echt een a-astroloog en zoek het liever dicht bij huis.
    Zo denk ik te kunnen zien dat we al een redelijke uitdraai kunnen maken door het moment waarop wij het levenslicht zien ons staan in de wereld wordt bepaald en dat de maanstand daar grote invloed op heeft.
    En de grap is [alle cycli zijn elkaars gelijke] dat de maan ook zijn 7-sprong kent met zijn 4 kwartieren, die samen de cyclus rond maken.
    Je weet dat die cyclus ooit "in conjunctie"[what ever it may be] stond met de aarde, die toen in 12 maanmaanden rond de zon draaide en er nu 13 zijn.
    Dat bracht mij ooit bij de Maya's
    Dit was één van de eerste artikelen op de Niburu-krant, waarvan de leiders helaas al met het "zonnenschip" vertrokken zijn.
    Volgens mij was die groeiende dysharmonie de trigger voor leven op deze planeet.

    Genoeg voor nu.
    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nico,
    Hoorde van jou dat vele oorlogen begonnen op Nieuwe Maan.
    Als ik terugkijk naar mijn vreemde uittredingen om de 7 jaar [ die zelfs Bijbels werden voorzegd] kan ik me alleen nog maar herinneren dat dit meestal rond Karnaval was.
    Ik hoorde dat het Chinese Nieuwjaar dit keer erg vroeg was en bleek ook verbonden te zijn met de
    tweede Nieuwe Maan na de Kerst.
    Vond hier een leuk verhaaltje over op internet, wat als men weet heeft...
    http://www.beleven.org/feest/chinees_nieuwjaar_china
    Is dat het begin van de menselijke zelfdestructie?
    En...
    Eilasi eilasi, zelf voel ik de bui van de laatste uittreding de laatste dagen al weer komen.

    En over je verhaal van de gaswolk...
    http://www.dailytzolkin.com/nl/nieuws/1/Onaangeraakte_oergaswolken_ontdekt/artikel1018.htmdt

    En wij maar denken dat je leven door toevalligheden aan elkaar hangt.

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eerst Maria's vraag, als Ram hoor je natuurlijk de/het spits af te bijten. Een conjunctie wil zeggen een samenstand van 2 planeten. Ze liggen vanaf de aarde gezien op 1 lijn. Zo is nieuwe maan een conjunctie van de zon en maan. Duidelijker zo? Een conjunctie is een momentopname binnen een cyclus en kan dus niet in samenstand staan met een hele cyclus, zoals Siegfried opperde.

    Dan Siegfried. Het linkje naar het NRC-artikel kan ik helaas niet geven, want ik heb het in de ouderwetse papyrus-editie gelezen.
    Tot nu toe kreeg het zwarte gat maar weinig voedsel aangeboden, dus dat er met de komst van
    die "onfortuinlijke gaswolk" zoals de NRC-journalist hem noemt iets gaat veranderen is wel zeker. Er zou daardoor straling geproduceerd worden in het zwarte gat. Over nieuw leven en zwarte gaten is mijn kennis geheel afwezig, maar ik kan me voorstellen dat er regelmatig iets die stofzuigerzak ingezogen wordt. Het verschil is dat de aarde er nu meer direct bij betrokken is door die samenstand van zon, aarde en Sagittarius A* op 21 december volgend jaar.
    Leuk dat je dat artikel over oergaswolken vond, ik zal het zeker gaan lezen.

    Wat Uranus betreft, die werd in 1781 ontdekt door amateur-astronoom William Herschel met zijn zelfgebouwde telescoop, die daarmee toen de volledige wetenschappelijke astronomische wereld voor aap zette. Niks nieuws onder de zon dus.
    Misschien is het beter te zeggen "herontdekt", want in het Pergamonmuseum in Berlijn ligt een Soemerische kleitablet van bijna 6.000 jaar oud met een sterrenkaart inclusief Uranus en Neptunus. Google maar eens.
    Grappig is dat Herschel bijna 84 jaar oud is geworden en dat is exact de duur van de volledige cyclus van Uranus om de zon, 1 Uranusjaar dus. Toeval of niet? In de astrologie is men het er over eens dat een planeet ontdekt (of herontdekt) wordt als de tijd er rijp voor is. Bij de planeet Uranus, die bij Waterman hoort, zijn dat de begrippen vrijheid, gelijkheid en broederschap die rond die tijd hun intrede deden met de Franse Revolutie en de stichting van de Verenigde Staten. En de start van de technologische revolutie met de ontdekking van de stoommachine niet te vergeten. Er valt nog veel meer over te vertellen, maar nu even niet.


    Wat oorlogen rond nieuwe maan betreft, een treffend voorbeeld is de Golfoorlog, die begon in de nacht van 16 op 17 januari 1991, volgend op de nieuwe maan van de vorige nacht. Het gaat natuurlijk lang niet altijd op.

    Wat dat artikel over Chinees Nieuwjaar betreft, kom ik wellicht binnenkort op terug.

    Nico

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Eerst even iets rechtzetten omtrent de relatie maanmaanden en de maanden van het jaar, die zoals ik zei met elkaar samenvielen en/of "conjuct" speelden.
    Snap heus wel dat dit geen conjunctie is.
    Maar die conjunctie is er dan toch wel twee keer per maand [volle en nieuwe maan]?

    Dan de kosmische "zwangerschap" in het Zwarte Gat.
    Na de Big Bang is de kosmische "baarmoeder" leeg en wordt daarna via de navelstreng "Melkweg" gevoed.
    Aan het eind van die Genesis schrompelt de navelstreng waarschijnlijk doordat het nieuwe leven zijn eigen stofwisseling ter hand neemt en die afvalstoffen zijn "toxisch".
    In een grotere cyclus is dat "de Lucifer mens" en in een nog grotere cyclus het Al.
    Op dat moment wordt "ons afval" gerecycled.
    En dat is de Keizer der Ziekten en/of kanker.
    Dan is de relatie van yin en yang verbroken en dat zie je hier op aarde terug.
    En nu mijn vraag aan jou of we al zouden kunnen spreken van een bevalling in het Zwarte Gat en/of dat die gaswolk daar vandaan komt. Hij doet er volgens jou wel 26000 jaar over om hier te komen.
    Of is dit ons vuil waarin we nu stikken?
    Of is het beide?
    Ach belangrijk is het niet.

    Dan mijn volgende vraag naar aanleidingen van het begin van oorlogen bij Nieuwe Maan en mijn uittredingen om de 7 jaar.
    Zou het kunnen zijn dat die twee standen elkaar versterken?
    En dan hebben wij tenslotte nog onze astrologische/astronomische kalender die ook die golfbewegingen kent.
    Do you know what I mean?
    Wat de verklaring van mijn uittredingen betreft hoef ik het niet te hebben als boogschutter met een gescheurd Egojasje.
    Maar die cycli moeten wel invloed hebben op al het leven inclusief de mens.
    Normaal moeten we stellen dat het gedrag van hier op aarde een reactie is op de energetische schommelingen in de kosmos.
    Die Yinne gaswolk zal ons dan uiterst yang maken in een poging het yin van ons af te schudden.
    Aards gezien zijn dit de fasen van homofilie aan ieder einde van een cultuur.

    Zo zie ik het ongeveer.
    Graag je astrologische commentaar.
    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ga nog effe door als voorbereiding op een eventueel interview met onze Spiegoloog Willem.
    Zijn naam is wel erg bijzonder gekozen, want wij gedragen ons als de spiegel van het Universum.
    Het is jammer of grappig dat hij als sprookjesverteller zijn eigen sprookjes maakt, want uitleg over die sprookjes zou ons echt op weg helpen.
    De oorzaak?!?
    Persoonlijk denk ik dat Reiki-inwijdingen en/of zijn contacten daarmee hem daarin gemaakt hebben wie hij nu is. Dit maakt mensen tot IK-Goden van hun eigen "Universum" en dat is mijn twijfel en/of angst om juist met hem in zee te gaan.
    Dit heb ik - mijn leven levend - maar al te keihard meegemaakt.
    Onderwijl is het ook het wereldbeeld, waar mensen in deze beangstigende tijden [dat moeten we bewust of onbewust voelen] "lang leven de lol" beleven.

    Ik heb nog een "astro"-vraagje naar aanleiding van de val van de Berlijnse Muur op 9-11-1989.
    Ik kan me dit nog als de dag van gisteren herinneren, want overal werd gevlagd en was het feest. En ik ...
    Ik was de enige die de vlag halfstok
    had hangen.
    Vreemd niet?
    Het Ego en het Alterego?
    Was die val van de Berlijnse Muur ook een of andere conjunctie en/of stond dit ook in de sterren beschreven?
    Waarom ik spiegologisch reageerde???
    Dit alles omdat mijn vader vegeteerde toen hij mij verwekte?
    Ook iets waar ik nog echt niet bij kan in relatie met astrologie.
    Waarom gebruiken we onze geboorte-datum voor onze astrologische berekeningen als zijnde een ware uitdraai voor onze levensloop?
    Heb jij daar een visie over?
    Kan dit misschien samenvallen met onze levensduur, die 52 keer onze zwangerschapsduur is gelijk ons jaar 52 weken heeft?

    Laat mij voorlopig maar stoppen, want anders zie je door de bomen het bos niet meer.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha Siegried, dat is een schot hagel waar je een ree mee kunt vellen!
    Ik zal stukje bij beetje het beest ontleden en kom vanzelf de kogeltjes wel tegen. Maar dat kan wel een paar weken duren.

    Om nog even op die conjunctie terug te komen, bij volle maan is er er geen conjunctie, maar een oppositie. De lichamen staan wel op 1 lijn, maar in tegenoverliggende tekens.

    Die uittredingen om de 7 jaar doen mij aan de planeet Uranus denken, die om de 7 jaar van teken verandert, van introvert naar extrovert, de 7 magere jaren en de 7 vette jaren uit de Bijbel. Het doet mij ook denken aan het menselijk lichaam waar in 7 jaar alle cellen zijn vernieuwd. Bij nieuwe maan wordt er gezaaid, er verandert iets. Er moeten nog wel heel wat astrologische conflictstanden van met name de langzame planeten (met name Saturnus, Uranus en Pluto) bijkomen om een link met oorlog of omwentelingen te kunnen leggen.
    Dit brengt mij op je vraag over de val van de Berlijnse Muur. Als voorbode vond in 1988 een conjunctie plaats van de planeten Saturnus en Uranus in eind Boogschutter, precies op de plaats van de beroemde conjunctie van 21-12-12!
    Deze conjunctie vindt 1x in de ongeveer 45 jaar plaats telkens in een ander teken en heeft te maken met grote veranderingen in staat (saturnus)en samenleving (uranus).
    De plek van die conjunctie is wel uniek te noemen en deed jou wellicht voorvoelen wat ons te wachten staat ... of kan staan, als dit aspect 'getriggerd' wordt.
    In november 1989 kwam daar de conjunctie van Saturnus en Neptunus in Steenbok nog eens over heen, die het einde van het communisme en dat van de USSR in het bijzonder symboliseerde.
    In 1917 werd de USSR opgericht tijdens zo'n conjunctie, in 1952/1953 tijdens de volgende conjunctie stierf Stalin en begon een nieuwe cyclus van 36 jaar en in 1989 werd het systeem (Steenbok) opgelost. Eigenaardig is dat Putin vlak voor de conjunctie in 1952 is geboren en dus sterk onder invloed staat van het oude Sovjetsysteem.

    Met die 26.000 jaar bedoel ik niet de tocht van de gaswolk naar het zwarte gat, maar het begin van volledige cyclus die begint op het moment van de winterzonnewende, 21-12 dus. Het staat er inderdaad wat verwarrend. Die gaswolk is volgens het NRC-artikel afkomstig van naburige sterren, maar wat naburig (niburig?) is vertelt het artikel niet.
    Ik kan slechts speculeren op de invloed van die gaswolk, maar als er inderdaad veel straling vrijkomt vanaf 2013 door die toestroming naar het zwarte gat, dan lijkt het mij heel plausibel dat dit ook van invloed is op het moment dat aarde en zon pal in die baan liggen op 21-12-12.
    Als het gat weinig materie aangeleverd krijgt omdat de stofzuigerzak bijna vol is - en niet omdat hij honger heeft, zoals het artikel zegt -dan hoeft er natuurlijk maar weinig bij te komen om de zak te laten ploffen. En dan hebben we een geboorte. Het gat blijkt 4 miljoen keer zo zwaar te zijn als onze zon in een slechts 14 miljard km2 groot gebied, dat is ca. 28x zo groot als het aardoppervlak. Je zou zo zeggen met je boerenverstand, heel veel kan er niet meer bij.
    Dat geldt helaas ook een beetje voor mijn agenda voor de rest van dit jaar. Op de overige vragen hoop ik in januari in te gaan, maar je weet maar nooit of er voor die tijd toch niet een licht sterrenbuitje neerdaalt...

    Nico

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goeiemorgen Nico,
    Genoeg stof tot nadenken.
    Laat mij beginnen met je schot hagel.
    Ik heb geen idee waar dit op slaat.

    Inmiddels mag je wel duidelijk zijn dat ik een astrologische onbenul ben, maar wel denk en beleef in energetische cycli.
    In het algemeen kenmerkt het leven op aarde zich - in mijn beleven - reagerend op energieën buitenaards.
    Sterker nog!!
    Alle zonnenstelsels reageren op kosmische energiewisselingen.
    Je zou filosofisch kunnen stellen dat de hartslag van ons uitdijende deel de spiegel is van het Zwarte Gat waar het nieuwe leven al bijna "volmaakt" is.
    Over het ontstaan van die hartslag van het nieuwe leven schreef ik veronderstellingen hierover in het boekje "Krijgt de bijbel toch gelijk" als zijnde een spel van Yin- en Yang-golven die 1 baktun van elkaar verschillen.
    Dit geldt dan ook voor alle cyclische processen, die vervolgens allemaal met elkaar gelinkt zijn tot de kosmische klok.
    Die klok in elkaar zetten is voor mij véél en véél te moeilijk en heb me daar nooit aan gewaagd.
    Voor de maan geldt daarin hetzelfde en/of zijnde een cyclus identiek aan zomer en winter.
    In dat beeld is het dan ook logisch -volgens mij - dat het Chinese nieuwe jaar valt op de eerste Nieuwe Maan na de donkere dagen rond Kerstmis.

    Wie ben ik dat ik zeg dat die gaswolk niet met het Zwarte Gat gelieerd kan worden, maar persoonlijk denk ik dat het gerecycled stof is van de sterrenverbranding; zoals wij nu ook als gekken aan het recyclen zijn om het hoofd boven water te houden.

    Over de berekeningen van het Zwarte Gat...
    Of bedoel je dat ontdekte gat???
    Het Zwarte gat zelf moet m.i. vele -tig keren groter zijn.
    Ik zie het kosmisch geheel als een luchtballon, die steeds verder wordt opgeblazen en waarvan het uitdijende deel slechts de wand zelf is.

    Laat ik het hierbij even laten en eindigen met een vraag.
    We gebruiken de geboortehoroscoop, maar zouden we feitelijk niet het moment van conceptie moeten aanhouden voor een exacte weergave over je levenshouding en/of hoe je omgaat met je erflastige bepakking?

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Sorry ik kom nog effe terug, terwijl ik weet dat je momenteel zeker niet met het schaakspel des levens bezig bent.
    Daarnaast hoop ik dat anderen ook de moeite nemen om te reaguren.
    Ik schrijf mijn "dwingende" vraag op, omdat ik hem anders vergeet als dementerende "ziel".

    Naar mijn bescheiden mening kan het niet dat de maancycli en alle andere cycli -waaronder Uranus - uit twee volkomen identieke yin/yang golven bestaat, want dan zou er geen groei zijn.
    De Bijbelse nalatenschap over 7 vette jaren en 7 magere klopt daarin [nog ] niet,tenzij...
    Wij hebben ook niet voor niets het mens/beest-getal 666 achter onze naam gekregen.
    Zijn wij misschien al gegroeid tot "ReiKI"...net als Uranus en alle andere cycli?
    Maar vreemd genoeg geldt dit nog niet voor onze zomer/winter cyclus of zie ik dat verkeerd?

    Tenslotte wens ik een ieder een "vrolijk feest als herdenking van de fictieve geboorte van de de Zoon Gods JESUIS"... God van ons eigen Universum.

    Isn't it the crazyness of life?

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Over Sagittarius A* vond ik dit
    http://www.depers.nl/wetenschap/618118/Zwart-gat-verslindt-gaswolk.html
    s.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Terwijl jij Nico met andere dingen bezig bent en de rest van het Bokkeriaans genootschap zich met het "Jesuis" feest bezig houden, vul ik mijn tijd maar met mijn "schaakspelletje des levens" dat ik misschien voor 10% exact in kaart heb gebracht, nadat ik de hoofdlijnen van het "Waarheidsboek" van mijn voorvaderen kreeg.

    Wat mij intrigeert en/of nog bezig houdt is niet meer de levenscyclus van de aarde zelf, die na onze "kernoorlog" allereerst de mensheid vernietigt, daarna het landleven om daarna het water te laten verdwijnen [ vlg. mij in Steenbok] en tenslotte de aardse atmosfeer.
    Volgens mij moet jij Nico dit toekomstbeeld kunnen lezen in de conjuncties en "anti-juncties" van Uranus.
    Aannemende dat dit spel van "groei naar de "veryinning" met aan het einde een kernoorlog op alle planeten heeft plaatsgevonden [behalve de vredesplaneet Venus ] en ervan uitgaand dat Marsmannetjes hier vlak voor hun zelfvernietiging [ zo'n 5000 jaar geleden] zijn geweest, kan de Big Bang en Big Crunch niet direct na verdwijnen van het leven hier plaatsvinden.
    Naar mijn bescheiden mening komt er eest nog een ijstijd aan, die groter is dan die van ongeveer 60 miljoen jaar geleden was.
    Mijn "spiegelogisch" denken zegt dat Ijstijden ook een bescherming zijn tegen of een reactie zijn op het kosmisch "Hellevuur".
    Kan je daar wat mee of zie ik spoken?
    Kan onze NASA-expert Armandus de Schijnheilige hier iets mee?

    En tenslotte...
    Mijns inziens is er eerst een Big Bang in het Zwarte Gat als zijnde een nieuwe cyclus en daarna een Big Crunch en/of het opzuigen van dit deel van de kosmos als zijnde het zaad voor nieuw leven.
    Als wij de afstand in lichtjaren zouden weten zou dit opzuigen van onze "baarmoederwand"voor dit nieuwe leven, zouden wij ook weten wanneer dit in de verre toekomst zou gaan gebeuren.
    Misschien zie ik het te simplistisch, maar...
    Werd ons niet nagelaten dat de waarheid te simpel voor woorden is?

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Siegfried, de ''verze-kering'' is bijna bereikt! Zelf de datum is ''ex-act'' gekozen...

    http://www.nu.nl/economie/2700059/verzekeringspremie-man-en-vrouw-straks-gelijk.html

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Haha Pascal,
    Snap niet goed waarom je dit hier plaatst en eigenlijk ook niet dat wij nu als gelijke beschouwd worden.
    Of bedoel je misschien gelijke machten?
    Maar ze zijn wel elkaars absolute tegenpool.
    En...
    Wie denk je dat er gegroeid is: man of vrouw?
    Ondanks dat prettige feestdagen.
    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha Siegfried, ik plaatste het hier door je vorige stelling dat de yin/yang golven niet uit twee identieke golven kan bestaan omdat er anders geen groei zou zijn. Ik neem aan dat je met groei ook beweging bedoeld en waar ik mijn kop dan over breek is als we kijken naar het geheel dan kan er toch niets groeien maar alleen veranderen en/of recyclen... als we praten over groei dan is dit altijd relatief en als het zwarte gat echt volgroeid en/of al gebaard zou hebben wat doen wij hier dan nog ?
    Met andere worden: geen van beide is gegroeid enkelt vergroeid misschien....haha

    Ook prettige kerst... Dat volgens mij niets meer verteld dan de geboorte van de zon omdat de dagen weer gaan lengen en 7 dagen later is het vuurwerk in... is dat waterman met Uranus ?

    Groet,

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Haha Pascal,
    Ik bedoel ook beweging, maar vooral groei.
    De hele evolutie is toch een groeiproces?
    Of niet soms?
    Naar mijn inzicht worden die bewegingen - om met jou woorden te spreken - in mijn ogen alleen maar erger.
    Er staat dan wel dat wij groeien naar gelijkheid, maar in feite is het gelijkheid in machtsverhoudingen.
    Daarom vroeg ik je in alle oprechtheid hoe je dit ziet in relatie met man en vrouw.
    Meer niet.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goeiemiddag Siegfried, ik ben het met je eens dat de bewegingen steeds heftiger worden. Maar waarom ? Waar ligt de kern van deze meer beweging ? Is dat de groei naar gelijkheid in machtsverhouding ? want beweging is toch juist een uiting van ongelijkheid ?
    Ik denk dat de cycli en dus ook de omkeringen zich steeds sneller opvolgen in tijd en dat dat die meer beweging is... dit komt dan voort uit dreigende stilstand van de kosmische uitdijing die een gevolg is van... de Big Bang die al een feit is, althans dat dacht ik eerst wel maar dat voelt niet echt goed.
    Is de evolutie niet aanpassing aan achteruitgang ?
    Is de man niet ver-vrouwt en de vrouw ver-mant ? Zegt het woord hier niet dat zij van elkaar af groeien ? en hebben zij elkaar niet nodig om voort te planten en dus om het leven in beweging te houden ? Zij groeien dan wel maar wel een eigen tegengestelde kant op. Ik zie dat zoals het staartje van ichthus symbool.

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Pascal,
    Vraag je je echt af waarom het steeds heftiger wordt?
    Om Moeder Aarde nog zo lang mogelijk in een cirkelgang of bijna cirkelgang om de zon te laten draaien.
    Meer echt niet en zeker nu we vlak voor een ijstijd zijn aanbeland.
    Het is inderdaad een groei naar gelijkheid in machtsverhoudingen. Zo boven zo beneden.
    Naar mijn bescheiden mening worden de cycli daarentegen steeds langer; net zoals de aardse cyclus om de zon steeds langer duurt.

    Over die dreigende stilstand van kosmische uitdijing wilde ik dan ook de dialoog aangaan met Nico. Maar die komt pas na Nieuwjaar terug.
    Persoonlijk denk ik ook niet dat de Big Bang al een feit is en dat die gaswolk echt gerecycled stof is omdat het navelstreng des levens aan het krimpen is zoals ... bij de geboorte.
    Inderdaad zie ik de evolutie ook als reactie op de achteruitgang van het energetisch spel in het uitdijend deel.

    En dan nu man/vrouw.
    Het was echt een open vraag.
    Inderdaad schrijft de Bijbel over groei naar gelijkheid, maar dat betekent nog niet dan beide veranderen.
    Kosmisch gezien groeit dit deel van de kosmos naar gelijkheid met het Zwarte Gat en niet andersom.
    Dan zou je misschien zeggen dat de man groeit naar gelijkheid met de vrouw.
    Was het niet de vrouw die de geschiedenis in bed schreef?
    Was het niet Eva die Adam in het Paradijs zei "Eerst die appel voor mij en dan pas ik voor jou"?
    Heb ik dat niet netjes gezegd? Hahaha!!!
    Dan is er de gezegde "De hond gaat op zijn baas lijken" en niet andersom.
    Zijn wij niet de lopende hond die iets probeert te vangen?
    Het het staartje van Ichtus niet.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Haha Siegfried, ja zo klinkt het weer logischer en natuurlijk is die meer beweging dus nodig voor de aarde. Mijn beeldvorming zat daar weer ergens anders.

    Ook je man/vrouw uitleg klinkt logisch en heel beschaafd...haha.. en/maar Eva werdt ook geboren uit de zwevende of zevende rip van de Adam. Dat is toch ook de veryinning van het Yang ?

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Pascal,
    Hoe ik het verhaal van Adam [is vgl. mij de adem en/of het leven in het algemeen] en zijn zwevende rib moet vertalen weet ik niet.
    Adam staat volg. mij voor de inademing en Noach voor de uitademing van het leven.
    En de definitie van leven weet je: "Alles wat beweegt".
    Het Adam/Eva verhaal is vgl. mij één van de honderden vergelijkingen die de Bijbel rijk is en die ik nog niet op waarde weet te schatten.
    Heeft Eva relatie met "eve" en/of de avond of nacht of duisternis?
    De vrouw wordt immers ook de "nachtschade" genoemd?
    Dus...
    I don't know.
    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Siegfried, dat denk ik wel dat eve voor de ''evening''(nivellering?) ingevuld kan worden maar -en juist omdat de vrouw nachtschade genoemd wordt- niet voor de nacht. Zij bracht door haar verleiding immers schade toe aan de nacht ? Misschien ligt er in die vergelijking wel verscholen dat de nacht steeds meer verdreven zou worden voor de groei naar de 13e baktun.
    Na overdenking vind ik het toch vreemd want de baby in het zwartegat is immers volgroeid daar waar de kosmos door recycling de partus op gang brengt.
    Als ik dit in Yin Yang vertaal dan is en blijft het Yin altijd onzichtbaar en zien wij slechts de Yange wereld waar de vrouw in kwam te staan.
    Ik weet het niet en dit zal deze kerst nog wel door m'n hoofd laten spoken.

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Haha Pascal,
    Behalve dat spoken niet bestaan...behalve dan in jouw hoofd...
    Je wilt me toch niet zeggen dat jouw nachten door Eva werden geschaad????
    Maar..
    Dus laten we er maar vanuit gaan dat Eve de nacht is en als we naar het leven kijken wordt dit ook in de winter voorbereid.

    Dan je overdenking...
    Wat is recycling meer dan dat de Melkweg als navelstreng van het nieuwe leven "geknepen" wordt?
    Die nood brengt de partus toch op gang?
    En over het onzichtbaar blijvende Yin...
    Kan jij de nachtschade vrouw doorgronden?
    Maar één ding blijft staan en dat is dat de vrouw duidelijk de broek aan heeft gekregen en de man "verwijfd" toekijkt.

    But last but not least...
    Happy "gekruisigd mensdom".

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oké Oké... en ook een happy gekruisigd mensdom.
    Maar! dan is de baas toch ook op haar hond gaan lijken en/of anders gezegd... kleren maken de man ?..haha
    En nog een vraag... waar ontstaat de nood ? in het zwarte gat of de uitdijende kosmos ?

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Sorry Siegfried, natuurlijk in het uitdijende deel maar ik bedoel wat anders... wat geeft aan dat het zwarte gat volgroeid is ? is dat ook het uitdijende deel zelf ?

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Haha Pascal,
    Moet je niet naar de lampjes in de Kerstboom kijken?

    Ik vroeg niet voor niets wie er veranderde?
    Misschien geldt de "omkeringscyclus" wel voor beide: het yin en het yang.
    Dan je vraag over nood breekt wet.
    Naar mijn bescheiden mening is het leven op de planeten zelf een noodsprong om terugval op de zon te voorkomen.
    Daar begon ook mijn bizarre zoektocht mee, omdat een cirkelgang rond de zon mijns inziens onnatuurlijk is.
    Zoals ik het zie begon dit proces van leven op de planeten toen het nieuwe leven in de baarmoeder van het Zwarte Gat begon te trappelen van ongeduld om het "licht" te mogen zien.
    Kan het simplistischer?
    Maar natuurlijk is dit "wetenschappelijk" nog lang niet bewezen.

    Heb je twee dagen geleden op Nat.Geographic Stephan Hawking gezien?
    Ik vond het voor mij een zeer warrig verhaal over hoe Niets Iets werd en andersom.
    Het enige wat ik grappig vond was zijn vergelijking over dit bizarre verhaal: Hij vergeleek ons deel -de materie dus - als een berg scheppen in de woestijn, waardoor er naast de berg een gat ontstaat.
    Volgens mij wordt dat na de Big Bang drie-dimensioneel gezien een grote holle ruimte in het midden waarom de materie zit.
    Maar daar had hij het verder niet over en ook niet waarom het yin en yang tegenovergesteld draait.

    En op Kerstdag zond Nat.Geographic de hele dag de Openbaringen van Johannes uit en allerhande voorzienigheden over onze ondergang.

    Maar helaas ...
    Over iets dat mogelijk "de zin van het leven voor kosmisch welzijn" natuurlijk geen woord.
    Ben het tot op heden ook nog nergens tegengekomen en dus...
    Zie ik spoken als zijnde WAANZIENIG!!!
    Haha!!!
    Ook daar heb ik mee leren leven.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik heb een vraagje aan al diegenen die op dit blogje reaguren of reagluren, aangezien de kans bestaat dat er - via Nico - een video-interview komt met sprookjesverteller Willem de Ridder.
    Dat wij het leven allemaal als een sprookje beleven totdat het licht uitvalt moge meer dan duidelijk zijn.
    Die vraag luidt simpel "Wat is in jullie beleven van het hele verhaal het meest in het oog springend?"
    In eerste instantie had ik het idee om als kern van het verhaal over mijn bizarre uittredingen te vertellen, waarin Nico als onze astroloog in het midden dit vreemde fenomeen zou kunnen verklaren aan de hand van de sterretjes.
    Het was tevens de idee dat iedereen die 7-sprong in zijn/haar leven terugkijkend zou kunnen zien.
    Maar het gaat hier niet om mijn leven of wiens leven dan ook.
    Het gaat natuurlijk vooral om de bijzonderheid van de evolutie zelf met als "kroon de Lucifer-mens" als zijnde een groei naar de "gouden graal van onsterfelijkheid" waarin kanker als "de keizer der ziektes" ons naar de dertiende baktun heeft geleid.
    Is het toeval dat Maria net een boek van Andreas Moritz leest met als titel "Kanker is geen ziekte, maar een overlevingsmechanisme"?

    Ik ben me meer dan bewust dat ik het verhaal -zonder dit fenomeen- nooit aan het geduldig papier had toevertrouwd, want dan was het echt een doemscenario geworden.
    Maar onderwijl waren het wel mijn uitleggende dromen die kanker linkte met de verkankerde wereld"gemeen"schap.
    Het lijkt allemaal zo logisch als het zwart op wit op papier staan, maar zonder die dromen had ik waarschijnlijk die simpele samenhang nooit gelegd.

    Mag ik een ieder vragen waar zijn/haar essenties liggen en/of wat ieder van jullie het meest heeft aangegrepen?

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Beste Siegfried,

    Hierbij mijn dingetjes.

    De eerste indruk van jou voorkomen op de film
    (jazeg)was ik verkocht., hier zag ik een eerlijke man die zijn verhaal doet.

    Dan de vergelijkingen met de bijbel. Dat zou ik graag vollediger zien met feitelijke voorbeelden
    Dit blijft nl ook abstract en je hebt meteen de anti-bijbel mensen op je dak, maar dit zou een goede inleiding kunnen voorkomen, je bent zelf niet gelovig toch?

    De stelling alle cyclie zijn elkaars gelijke en alles gebeurd tezelfder tijd. Zou misschien uit de boekjes taal moeten.
    Nu zal dit niet meevallen maar misschien met een ander voorbeeld erbij.. Niet de zwangerschap van moederaarde. Maar een andere vergelijking.. ze zijn immers toch het zelfde..

    Geheime genootschappen en NWO, linken aan de werkelijkheid. Dat wij sceptisch zijn over wat we zien op het nieuws etc moge duidelijkzijn. maar wat houdt de mensen in zijn greep.

    Waarom is alles goed zoals het gaat?
    Het is zoals het is.. maar in de regel is het klote.. waarom is het dan goed?

    Heb jij nog de mogelijkheid en zin om mensen te helpen met een spuit.. als er bijvoorbeeld spontane adervorming op een youtube of zo staat is dit een hard bewijs.. vrijwilligers genoeg dat weet ik zeker..
    Eerst zien dan geloven is toch het credo tegenwoordig..vraag maar aan Thomas..

    Heel veel succes met de vorderingen en ik hoop dat ik aan je vraag voldoe met deze "haastige" inbreng..

    Fijne jaarwisseling allemaal...x

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dank Trix voor je comments,
    Ik hoop dat er meer komen.
    Wat je idee is is om "doktertje te spelen" zou ik wel kunnen, maar ik ben echt dokter af.
    Die fase heb ik echt achter me.
    Als mensen niet willen geloven wat ik heb gedaan om door de systeemdictatuur verketterd te worden is het over en sluiten verhaal.
    Mijn therapie voor postnatale depressie is daarin iets wat misschien nog binnen komt en hierover kan Pascal je als ervaringsdeskundige genoeg vertellen.
    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Het idee is om te "bewijzen" op film, dat een wond direct aderen of vertakkingen begint te vormen en je daarmee zover ik weet een revolutionair bewijs hebt voor de geneeskunde, dat placenta eiwit meer is dan een anti postnatale depressiva waarmee je misschien een stapje contra de farmac industr hebt en evt de nodige media aandacht..
    Simpel gedacht:
    We hebben iemand vrijwillig met een open wond.
    Jij niet dan maar een dokter die wil natuurlijk dus iemand anders zet de spuit en de film legt vast wat er gebeurd.
    Indien dit ( keer op keer)lukt denk ik dat je primetime krijgt. Ik denk ook dat de rij lang is voor de deur in Bergen en je spuiten tekort komt..

    Het kan een naïeve gedachte zijn, maar jou vertellen over de amputatie en de spuit daarna ( lees + mijn inbeelding) springt voor mij het meest in het oog. Dan wordt je ziende blind haha..

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Trix,
    Denk niet dat ik je opmerking in een hoek gooi.
    Integendeel!!!
    Het verhaal krijgt al handjes en voetjes.
    Natuurlijk ontkom ik niet aan mijn voorgeschiedenis als zoeker naar de oorzaak van ons steeds zieker worden in lichaam en geest.
    Dat besef ik ook wel.
    Maar besef jij wel dat mijn verkettering van de geneesKUNST feitelijk het sleuteltje is van mijn verdere zoektocht?
    Dit was dan achteraf ook het grootste cadeautje wat ik kon krijgen en heet Bijbels "Door schade en schande wijs".
    Bovendien...
    Het onderzoek over wondgenezing en postnatale depressie is al in wetenschappelijke vakbladen gepubliceerd.
    Denk je werkelijk dat ik zit te wachten op lange rijen hebzuchtigen naar beter dan men is?
    Vraag je vertrouwensarts of hij nog net voor het einde effe rijk wil worden om daarmee in de gouden koets begraven kan worden.
    Haha
    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Siegfried,

    Na jouw vraag een paar nachtjes te hebben laten weken is 't nog steeds moeilijk met weinig woorden essenties en emotionele raakpunten neer te leggen want daar zijn er zoveel.
    Wat mij nu het meest bezighoudt is dat 'Het verhaal' enerzijds (na jouw ontrafelingen) zo simpel lijkt (en is) en dat er toch maar zo weinig mensen zijn die op zijn minst op reageren in 'goede' danwel 'kwade' bewoordingen terwijl hier toch een sleutel ligt naar 'de story van Eternety' waarna iedereen toch wel op zoek lijkt.te zijn.
    Ik denk inmiddels wel te zien dat alle ontkenning voortkomt uit het feit dat wij als mens gewoon NIET kunnen en willen accepteren dat alles moet 'groeien ' om te overleven en dat daar altijd 'winnaars' en 'verliezers' zijn......
    Als simpel voorbeeld is daar het plantje wat ‘groeit’ terwijl de grond waarin dezelfde plant staat 'armer' wordt.
    Het 'groeien' wordt gezien als positief terwijl het 'armer worden' wordt gezien als negatief door ons mensen.
    Daarin zit 'm de kneep(denk ik )....wij mensen zijn alleen maar op zoek naar het 'goede' waardoor er overal een enorme onbalans en onrust ontstaan is op moeder aarde.
    Dat dat ook precies de bedoeling was.... gaan wij gewoon niet willen geloven ook weer omdat wij die hele ontwikkeling menselijk gezien als negatief ervaren.
    Met alle goede wil in m’n lijf denk ik inmiddels wel , dat wat voor interviews er ook nog gaan komen en hoeveel belangstelling jij (wij) ook proberen te krijgen het gewoon nooit gaat lukken om het verhaal een wereldwijde ingang te geven en dat zal door alle 'defecten' in ons brain precies de bedoeling zijn.geweest zoals jij al zo vaak hebt gezegd.
    Mijn frustratie over de ‘des intresse’ komt dus gewoon voort uit datzelde ego-ist brain !
    Wat ik wel voel na al dat gelees geleef en gepuzzel is dat er een stukje berusting in het weten tevoorschijn is gekomen door het denken dat alles precies goed gaat zoals het gaat….!
    Wij hebben het laatste woord er nog niet over gesproken ha ha

    Zelfs het toewensen van een gelukkig nieuw jaar valt mij zwaar dit jaar…maar ik doe het toch wel licht
    “Tegen beter weten in”

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Haha die Fons,
    Als er dan ook maar één mens is die is gaan beseffen dat men pas gelooft als men ziet is het dit "offerlam" Bok wel.
    Maar is dat een reden om dan maar te stoppen nu we zo vlakbij de Hemelpoort zijn aanbeland?
    Zelfs je goeie wensen voor 2012 zal ik interpreteren als wensbeeld "Het einde van het tranendal des levens" in het weten dat er een "Hiernamaals" is.
    Zucht.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Siegfried, als je dit via sprookjes verteller Willem gaat doen zou ik het hebben over alle cycli die elkaars gelijke zijn maar dat alleen het aller grootste en het allerkleinste enz..... en daarmee toch al wat is en misschien kun je zo het verhaal van de weg naar hamelen vertellen. Verder vind ik dat het verhaal niet uit elkaar te trekken is en daarom wordt elke opzich staande vertelling ook door de meeste mensen naar het land der fabelen verhuist omdat er nieuwe vragen ontstaan die men niet stelt mede omdat men denkt daar nooit een antwoord op is te geven... zoals bijvoorbeeld wie of wat is God ? Dat zal denk ik ook wel een te ver gaande dooddoener zijn voor mensen die denken dat sprookjes maar sprookjes zijn. Maar je weet nooit want zijn wegen blijven toch vaak ondoorgrondelijk waarin fouten niet bestaan.
    Een samenvatting lijkt me ook niet mogelijk.


    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Haha Pascal,
    I know what you say.
    It's a mission impossible, maar grappig is wel dat voor iedereen het leven ECHT een sprookje is.
    Soms wel met een lieve en dan weer met een boze fee, maar het is toch waanzinnig als je ziet wat [haha] Fons me hierboven wenste.

    Toen ik het eerste telefoongesprek met Willem had gehad was er maar één ding wat door mij heen ging en dat was "de sprookjeskoningin Maria" die bij ieder stukje van de puzzel zo ongeveer uitriep "Wauw dat is precies dit of dat sprookje".
    Maar dit is te veel gevraagd.

    Maar logisch dat de nalatenschap van alle cycli van het allergrootste tot het allerkleinste de ultimate leidraad zal zijn, want...
    Dat was immers de enige bagage, die ik mee naar Portugal nam.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Het magisch jaar 2012 is aangebroken en hier in het anders zo rustige parkje was het goed te zien hoe blij de mensen met "bommen en granaten" speelde.
    Is het niet fantastisch hoe de vertellingen over het sprookje van het leven aan het einde der dagen is zoals ons ooit werd nagelaten?
    Zucht...
    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. de telegraaf kwam met dit bericht
    http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/11218626/___Steeds_meer_druk_van_Pluto_en_Uranus_bij_eurocrisis___.html?cid=short

    om even bij het onderwerp te blijven

    bertil

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Bertil,
    Ben benieuwd hoe onze astro-kenner Nico hier tegenaan kijkt.
    Ik ben in ieder geval een grote oen op dit gebied.

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Gisteren alle boeken geteld op astrologisch gebied,de telling stopte bij 47!
    Maar helaas ik kan je ook niet verder helpen.
    Het zal wel opgeslagen zijn in mijn koppie ,maar kan er niet bijkomen
    Het jaar van de waarheid staat voor de deur dat is 1 ding wat zeker is en het zal rouw op onze maag liggen

    Bertil van dijk

    BeantwoordenVerwijderen
  38. haha Bertil,
    Waren het niet je vader en je grootvader die behalve de alchemie naar de sterretjes keken?
    Helaas kwam jij ter wereld in de omkeringsfase ...net als ik.
    Maar ik moest de traditie voortzetten van dokteren in de weetnietkunde in de familiaire hoop dat ik die kunde verder kon brengen.
    Maar eilasi eilasi was de hoogleraar in het vak van edelslager zoon van een boer, die omhoog viel omdat hij - zoals vele collega's - de wetten van de medische maffia volgde.
    Dit werd mijn noodlot en ...
    Toen kon ik niet anders dan door schade en schande iets verder komen.
    Maar dat dit het jaar van de waarheid wordt lijkt op alle fronten nu wel duidelijk.
    Ach...
    "Oorlog klaart de lucht" zullen we maar zachtjes mompelen.

    Persoonlijk denk ik niet dat de hedendaagse astrologen aan de hand van hun gegevens het einde kunnen voorspellen, anders was dit al lang gebeurd.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik zat zojuist even mijn stofwisseling de vrije loop te geven toen mijn blik viel op de laatste spreuk van de "Happinesskalender" van dit af gelopen jaar....hierbij het citaat waarin door mijn bril gekeken eigenlijk best wel 'een verbastaarde strekking' van 'het hele verhaal' stond geschreven.......

    "Het huidige moment is een tijdloos moment,
    een tijdloos moment in een eeuwig ogen-blik,
    een moment dat verleden noch toekomst kent,
    voor noch na,gisteren noch morgen"

    Staat hier niet hetzelfde als
    "de geschiedenis zal zich tot het einde der tijden herhalen".........?

    Ik besef dat ik met deze inzending nie zo veel toevoeg maar ik hoop wel dat er weer een iets stevigere brug..... tussen het spiritisme en de realiteit (reële tijd) wordt gebouwd..

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hum...hum...Fons,
    Was je vorige week niet bezig om de nieuwe wereld te scheppen van...wilgetakken?
    Was dat niet jouw sprookje voor...
    Zeker niet voor a better world, maar om het zooitje draaiende te houden... vrees ik
    Haha...
    Ik houd persoonlijk niet van de alles en tegelijkertijd niets zeggende speuken.
    Voor mij is daarin "Oorlog klaart de lucht" of "hoop is een illusionaire stronthoop" wat ik op zulke aganda's zou plaatsen.
    Maar...
    Ik ben een doemdenker en de wereld is daarin mijn vijand.
    Zucht.
    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ha ha Siegfried
    Ik schreef je al dat ik in de war was.....en
    "hopen is uit je bek stinken" dat is zeker waar
    ....maar wat is dan het verschil tussen deze "alles en niets zeggende spreuk" en bv
    "de geschiedenis zal zich tot het einde der tijden herhalen".........?
    hiervan zijn "oorlog klaart de lucht" en "hoop is illusie" toch ook 'slechts' steeds terugkerende tijdsbeelden/facetten.......?
    Overigens is een doemdenker als sparringpartner voor mij geen vijand, daarvoor denk ik te weinig.... denk ik ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Zand erover Fons,
    Het is niet voor niets dat ik de Bijbelse voorzeggingen heb geprobeerd in dit hele verhaal te verduidelijken.
    Maar - nu - zie ik pas goed hoe "gelovigen"tot het einde der dagen blijven geloven en "wetenschappers" weigeren aan te nemen dat hun zoektocht naar meer en beter "de dood in de pot" is.
    Aanvankelijk dacht ik dat de handlangers van de Staat "de journalistieke wereld" opdracht hadden om "de verkankering van de wereld" angstvallig achter te houden om chaos te voorkomen, maar dit was een grove foute inschatting.
    Het is de erflastige bepakking die een ieder met zich meedraagt, die hieraan ten grondslag ligt.
    Dit staat trouwens scriptisch ook in dit waarheidsboek met de mededeling dat wij tot God's gelijke waren geëvolueerd met "Je-suis" als zijnde het Yin en Yang en/of dualiteit.
    Met andere woorden...
    Mijn verhaal van "het midden eren" zal tot het einde UTOPIA blijven.
    Ik had het mij "gegevene" beter voor mijzelf als cadeautje kunnen houden en beseffen dat ik volkomen terecht mijn doktersjas moest uittrekken, want...
    Zonder die doktersjas-elite was de mens NOOIT tot een mensenplaag uitgegroeid en was onze rijkdom ons ook niet gegund.

    Laat ik ophouden te zeuren, want ik kreeg immers een grote beloning voor mijn waarheidsvinding omtrent ons lijden!!!
    Wat dat betreft is het toch lachen dat ik dit stinkend geld nergens voor een "goed doel" kon gebruiken!
    Waar of niet?!?

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Siegfried
    Ja 'helaas'helemaal waar.....goede doelen zijn eigen doelen geworden....en dat 'geld' nagenoeg voor ons allemaal.
    Ik zeg na-genoeg omdat ik nog wel steeds geloof in de onwetende oprechtheid van mensen, maar wat helaas bij de meesten na enige 'overdenkingen' vaak in de spiegel veranderd...hum hum
    ik hoef alleen maar weer naar mezelf te kijken waar ik ooit uit hobby ben begonnen(sprookje) met v(l)echten maar deze activiteit inmiddels heb laten uitgroeien tot "iets meer dan nodig" om te overleven.....NA-genoeg dus...ha ha
    Mocht iemand toch nog willen mee betalen aan het NA-genoeg van wat goede doelen,is hier een lijstje met de inkomens van hun 'lijders'.....

    http://www.wereldburgers.tv/2010/03/16/salarissen-goede-doelen-onderzocht/

    Ok het is stemmingmakerij....en af-wijzend maar wel tekenend van onze verwordenheid ...
    Helaas ?

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Een zondvloed zal er niet meer komen: Genesis 8:21, 9:8-17

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Welkom Xandrah,
    Dankjewel voor bijzondere bijdrage.
    Het geeft mij en velen met mij "lucht aan een hart vol smart".
    Dan zullen wij dus toch gaan "branden in Uranus".
    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Inzake Illuminisme zijn de primaire principes als volgt:

    1) Energie (dimensieloos en dimensionaal) is de fundamentele substantie van het universum.
    2) Energie kan niet geschapen of vernietigd worden, enkel getransformeerd.
    3) Energie was, is en zal altijd zijn.
    4) Energie is niet veroorzaakt.
    5) Het universum van energie heeft geen begin of eind: het is niet geschapen.
    6) Er bestaat een oneindige hoeveelheid energie.
    7) Het dimensionale r > 0 universum is oneindig groot.
    8) Het dimensieloze r = 0 domein heeft een oneindige capaciteit om informatie op te slaan.
    9) De energie van het r > 0 universum is de energie die door de wetenschap wordt bestudeerd.
    10) De energie van het r = 0 domein is de energie van de geest (aether).
    11) Het r > 0 domein is "dood", zonder "geest".
    12) Het r = 0 domein is "levend", met "geest".
    13) Het r - 0 en r > 0 domein vormt samen een continuüm r >= 0.
    14) Het r = 0 en r > 0 domein hebben een dialectische interactie.
    15) Deze kosmische dialectiek voert het universum onverbiddelijk naar het Geheel, het Absolute, Totale Synthese, de maximale uitdrukking van het potentieel van het universum, de maximale verwerkelijking ervan.
    16)) Dit dialectische eindpunt, het omegapunt, is Abraxas, de Ware God, het Hoogste Wezen: het Bewuste Universum, de Kosmische Ziel, Absolute Geest, Absoluut Idee, Absolute Vorm, Absolute Kennis, Absolute Vrijheid.
    17) Het wetenschappelijk paradigma dat het r = 0 domein buitensluit kan geen rekenschap geven van hoe levenloze atomen samengebracht kunnen worden om leven te vormen, hoe ze geest en bewustzijn kunnen veroorzaken.
    18) Het r = 0 domein bevindt zich buiten ruimte en tijd, en is zodoende overal en nergens. Alle r > 0 wezens vinden hun oorsprong in r = 0 dimensieloze punten. Alle r > 0 wezens, hoewel technisch levenloos en geestloos, zijn zodoende verbonden met een r = 0 component dat hen doordringt van potentieel voor leven en geest.
    19) Leven en geest manifesteren zichzelf alleen dan betekenisvol in het r > 0 universum wanneer de "brute kracht" van fysieke energie bestuurd kan worden met mentale energie.
    20) Er zal een continuüm zijn die strekt van ogenschijnlijke levenloos- en geestloosheid tot rudimentair leven en geest (planten) tot primitief leven en geest (dieren) tot hoog ontwikkelde leven en geest (mensen) tot, uiteindelijk, maximaal leven en geest (God).
    21) Het r = 0 domein zal het r > 0 universum uiteindelijk volkomen beheersen.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Quote van illuminati website op facebook.

    ik kijk uit naar dit boek!

    http://www.facebook.com/#!/Path.Of.Illumination


    The book that we have earmarked for bringing about a global change in consciousness is The God Game. It is currently 160,000 words long and will probably reach 200,000 words. We expect to release it by the end of February. We are not going to be coy or modest about this book. Quite simply, it is the answer to everything. That may seem like a ridiculously overblown claim, but we have one decisive advantage on our side - the greatest genius in human history. That man is Gottfried Leibniz, Grand Master of the Illuminati at the beginning of the 18th century.



    The dazzlingly brilliant mathematical logician Kurt Gödel was obsessed with Leibniz and certain that Leibniz had clandestinely discovered the most important secrets of life. The God Game is exactly what Gödel sought: the Leibnizian answer to everything, as provided to the Illuminati. We have completely revised and updated Leibniz's secret work to ensure it reflects all the key intellectual developments since his death. Although so many things have happened in that period, Leibniz's system has remained gloriously intact. We have been able to dialectically enhance it and clarify and amplify certain points, yet the core remains the same as it was when Leibniz first penned it. It is no accident that Leibniz is the inventor of the form of calculus used to this day by scientists and mathematicians. While Newton is usually credited with having founded calculus independently of Leibniz, no one today uses Newtonian "fluxions".



    To be frank, calculus by itself is more or less the answer to everything. However, calculus has never been properly understood by the mathematicians and scientists who use it. Calculus is, ultimately, all about zero and infinity and it is these two numbers that determine existence itself. What Leibniz achieved was the synthesis of religion, philosophy, mathematics, science and psychology via calculus. Free will, the mind-body problem, the soul, God, the paranormal, life after death, near death experiences, homoeopathy - calculus solves every problem just as if they were mathematical equations.



    For the first time ever in the public arena, The God Game will show that religion and the paranormal are not wacky, woo woo hippie dippy nonsense - but an expression of the most rigorous analysis provided by a mathematical and philosophical genius of the highest order conceivable.



    Science has been massively successful at luring a certain type of person away from religion. Indeed, the vast majority of the Illuminati were, prior to membership, extremist atheists who actively loathed religion and any talk of paranormal phenomena. There was only one thing that could persuade them that they were wrong, and that thing was mathematics. Those who were once fanatical atheist scientists realised the astounding truth that scientific materialism suffers from being insufficiently mathematical. Who would ever have believed it? - mathematics turns out to be the saviour of the very things condemned as being completely absurd by science. It is precisely where science's mathematical defects lie that religion, mind, the soul and the paranormal are found. This has nothing to do with "faith"; this is purely concerned with mathematics.



    We have no doubt at all that once religion is publicly placed on the surest mathematical foundations, with which no scientist can disagree, it will transform human consciousness forever. We must of course emphasise that the religions of Abrahamism will be shown to be the disgraceful tissues of lies and delusion that all enlightened people have always understood them to be. Mathematics stands as the ultimate witness for the prosecution in the rational trial of the abominable Jehovah/Christ/Allah monster.



    2012 - this is the year when everything changes. By the end of the year, with any luck, everyone on the planet will be playing The God Game.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Michael,
    Please tell me "What do you want to tell us?"
    Perhaps you are much more "illuminated" than we, but reading this overwhelming highly sophisticated enlightments, but for me it's apacadabra.

    Sorry, maar ik kan er echt niets uithalen wat mij aanspreekt.
    Ik zal het laten staan, omdat anderen misschien het "licht" er wel in zien, maar voor mij is het zinloos gezeik.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hahaha.. voor mij ook. Mag ik vragen Michael, kan je hier een beknopte samenvatting van maken ?

    en dan... hallo Allemaal en gefeliciteerd met het behalen van het jaar 2012.
    Ik blijf me afvragen omdat ik daar niet echt een antwoord op heb waarom de Westerse jaartelling nu juist begonnen is toen het vissen tijdperk aanbrak ? Is het omdat we toen de hele weg terug door het Ram tijdperk -dat als eerste teken van de cyclus te boek staat- al gelopen hadden en de kosmische winter begon ? Het jaar nul hebben we dan immers al gehad en is het hierna slechts verval ?
    Was het jaar nul het echte jaar van kosmische nulpunts energie en waarna het Yin de overhand begon te krijgen ? zodat wij alleen nog door het uitgroeien naar een wereldse mensenplaag het leven nog 2012 jaar konden rekken ? plus nog 1000 jaar verval van het dan verkankerde leven ? En is dit dan niet een omkering in een omkering ?

    Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Mijn stukje heeft tog wel wat met dit artikel te maken.

    De 0 word mee bedoeld de dimensie van de geest oftewel tijdloos en ruimteloos de YIN en het nulpunt midden in een zwart gat.

    wat wij wel eens het onderbewustzijn noemen word hier ook meebedoeld.

    wat de iluminati bedoeld is dat de dimensie van ruimte en tijd de R, word aangedreven door de YING de 0, die de R drijft naar het maximale, oftewel het omega punt god absolute geest hoe je het maar wilt noemen. en elk deeltje energie hier naar streeft.
    Dit punt voor een mens word verlichting of nirvana genoemd. Je kan er tegen ingaan maar dan werkt de 0 energie tegen je.

    ik moet eerlijk zeggen dat mijn hersenen ook begin te kraken bij het lezen en ik de 21 punten ook niet helemaal begrijp vandaar dat ik het hier poste.

    de iluminati beweren dat alles wat er is uitgelegd kan worden door wiskunde berekeningen.

    op http://armageddonconspiracy.co.uk/ word alles verteld in heel veel artikelen

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Laat mij eerst met Pascal de strijd aangaan.
    Het begin van de cyclus is "Steenbok" en toen was de aarde nog woest en ledig.
    Toen kwam God met zijn eerste recycling van kosmisch stof en creëerde het water.
    Toen "halleluja" begon het spel.
    Nu aan het eind was er de ram die wilde overleven en begon te recyclen en... recycelde zichzelf.
    Sorry...Als de wijn is in de man is de wijsheid in de kan.

    Nu onze illuminatus Michael.
    Mag ik je vragen wat de geest is?
    In het artikel meende ik te lezen over dode atomen.Hier begin ik al te steigeren als een stomme Bok.
    Dan maar verder...
    Wil jij verwoorden wat je beleeft bij verlichting?

    Dan je dimensie R die ons drijft naar maxima...
    Als ik Chinees spreek vindt je mij ook apart en dit Illuustere verhaal illuminatio dat je m.i. het licht niet meer ziet.

    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi allemaal,

    Siegfried, je vroeg me vorig jaar of ik iets kon vertellen over een eventuele komende ijstijd voordat de nieuwe Big Bang en Big Crunch gaan plaatsvinden...

    Ik heb veel gesnuffeld in het werk van Dr.Paul Laviolette die de "uitbarstingen" van plasmagolven uit de Galactic Core ( middelpunt van het Melkwegstelsel) en de invloed op oa de Aarde tot zijn levenswerk heeft gemaakt.

    Hij weet zeker dat, uit metingen van ijsboringen uit zowel de Noord als Zuidpool, dat de radioactieve stof Berillium 10 een graadmeter is voor de aanwezigheid van kosmische energie, welke een ijstijd start en ook weer be-eindigd.

    Volgens zijn metingen kunnen we elk moment weer in die wolk van Zwarte gat energie terechtkomen en dit zal opnieuw een ijstijd veroorzaken.
    Hij schat tussen nu en de komende 400 jaar.

    Ik ben en blijf nog altijd zoeken naar nieuwe onderzoeken of "toevallige" ontdekkingen op dit gebied, alsmede de onrust van de Zon de laatste tijd want ook dit moet een reactie zijn op energie komende van buiten ons zonnestelsel...de onrust op de Aarde moet haast wel een direct gevolg hiervan zijn..helaas geeft de Naza niet zoveel informatie prijs.

    De overige informatie op het internet is vaak doordrengd van een New Age saus die mij niet meer smaakt...maar zo nu en dan vind ik weer iets interessants om in te duiken...helaas heb ik steeds minder tijd en energie om het s'nachts nog uren achter de computer te zitten en te zoeken naar aanwijzingen...


    Armandus

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hallo Mr. Worcoholic,
    Aangezien ik nog nooit van beryllium gehoord had heb ik Wikipedia maar eens geraadpleegd [ http://nl.wikipedia.org/wiki/Beryllium ].
    Niet dat ik er zo veel mee opschoot, maar toch wel enkele toevalligheden die mij opvielen.
    Het zou onder andere een bijzonder warmtegeleider zijn en misschien verklaart dit wel de temperatuurstijgingen die zich voor een ijstijd voordoen.
    Het feit dat door de NASA identieke temperatuurstijgingen op andere planeten voordoen is op zijn minst opmerkelijk.
    Ik heb dit fenomeen direct gekoppeld aan een hogere CO2 in de atmosfeer.
    Je weet dat ik niet zo'n fan ben van LaViolette, maar natuurlijk hebben al deze onderzoekers toch wel iets gevonden wat "als wetenschap" bijzonder is.
    Daarnaast lijkt het me nog interessanter of Nico hierover astrologisch iets over kan vertellen in verband met o.a. ook de kleine ijstijden die zich tussen de kosmische dagen manifesteren.

    Ik heb dit pre-ijstijd fenomeen [planetaire opwarming] meermalen geprobeerd op een NRC-blog over Global Warming ter discussie te stellen, maar werd er evenvele keren afgedonderd.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Beste allemaal,
    Als ik zo naar de geopolitieke ontwikkelingen kijk [ http://xandernieuws.punt.nl/?id=649986&r=1&tbl_archief=& ] ziet het er naar uit dat een eventueel interview met "spiegeloog" Willem de Ridder óf te laat komt óf te laat is om nog iets te vertellen hoe wij door de wijsheid van weleer als "ware sprookjes-believers" zijn omgevormd om in "Gods naam" tot het einde der dagen door te gaan met ons mensdomme spel van zelfkastijding voor kosmisch welzijn.
    Let's hope dat het nog effe bij dreigementen blijft.

    Siegfried

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Goedemorgen,
    Eigenlijk moet deze link op het blog van Armand maar daar heerst helemaal nog een 'zonneminimum' ha ha .
    Zou dit het begin kunnen zijn van 'het grotere vuurwerk' in de wereld boven ons?
    En lijkt deze opstartfase dan niet synchroon te lopen met wat hier op aarde lijkt te gaan gebeuren met het eerste wapengekletter in de golfregio ?

    http://www.scientias.nl/grootste-zonnestorm-in-jaren-is-onderweg/54235

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hai die Fons,
    Ik vrees dat je volkomen gelijk hebt met je veronderstelling.
    Ik zie het als volgt [ voor hen die meekijken]
    Het aardse leven met als kroon op de warmbloedige dieren is er louter ontstaan om de afkoeling van zowel de zon en aarde in tijden van "depressie" tot aan het eind van de aardse zwangerschapscyclus niet vervroegd te laten gebeuren.
    Of anders gezegd: Om de wetten van Einstein over materiefusie door afkoeling de aarde niet op de zon te laten terugvallen.
    En aangezien wij daar nu het leeuwendeel in hebben moeten we snel die oorlog beginnen, anders gaat het mis.
    haha
    De eerste tekenen zijn er nu duidelijk met het embargo van Europa voor Iraanse olie. [http://xandernieuws.punt.nl/?id=651317&r=1&tbl_archief=& ]

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Nico /Siegfried/ Armand/ Pascal
    Nog maar weer een onderzoek waaruit kan blijken dat er heel veel klopt van de voorzieningen van 'branden in Uranus' eind december 2012...?
    te vinden onder:

    Astralwalker: De zon gaat op 23 December 2012 in de Rode Reus fase
    op de site
    http://goto2012.nl

    Eerlijk gezegd snap ik lang niet alles van het verhaal maar kan ik slechts overeenkomsten zien met aardse facetten als daar zijn: het ontkiemen van 'de perzik'(energiestraal uit het zwarte gat), het starten van de barensween (verstoring van de eigen stofwisseling van de zon door de stofwisseling van het zwarte gat),de bewegingen die een
    vallende druppel in en boven het water maakt(= gelijk aan de vorm van het ontstane energieveld nadat de zwarte gat energie ons zonnestelsel verstoord).
    Zomaar wat ingevingen die er voor zorgen dat ik de link hier plaats om toch wat 'wakkere en niet te bange astronomen uit hun bed te krijgen...!en hier eens naar te kijken.
    Ook de synchroniteit met de stormachtige bewegingen hier op aarde van dit moment en de wetenschap dat alle cycly hetzelde zijn en tegelijkertijd plaatsvinden geven het verhaal m.i. een extra dimensie.
    De enige 'maar' is het slot, waarin de mogelijkheid wordt geopperd dat wij, door ons energieveld aan te passen ons vege lijf zouden kunnen redden....
    Dit lijkt mij dan weer een typisch voorbeeld van hoogmoedig menselijk denken....ha ha ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Fons,
    Laat mij maar beginnen met dit verhaal van "de sterrenwandelaar", die nog in sprookjes gelooft met zijn "Rode Reus fase".
    Het is zeker een opmerkelijk verhaal over allerhande kosmische veranderingen, die nu steeds meer handjes en voetjes krijgt.
    Opmerkelijk was dat men nu cyclische processen denkt te kunnen zien van 26000 jaar en/of één sterretijd-cyclus en/of 12 sterretijden en die ik uit Bijbelse gegevens herleidde als dat de mens hier 144000 jaar en/of 6 van die fasen heeft mogen regeren over het aardse leven.
    Daaromtrent ben ik bijzonder benieuwd wat onze astroloog Nico ons kan vertellen, want achter die steretijdcyclus zit dus nog een veel grotere en waarschijnlijk de grootste cyclus in het Heelal.
    Wat ik tevens opmerkelijk vond is dat men nu al meent te moeten beweren dat de cyclische veranderingen gepaard gaan met genetische veranderingen in de levensvormen.
    Wat voor mij duidelijk was, was dat die genetische veranderingen slechts plaatsvinden in de meest gespecialiseerde -en dus meest kwetsbare - soort cel: bij de mens leidend tot een progressieve dichtslibbing van het corpus callosum. Dit kan men herleiden uit het feit dat oude volksstammen met enige hulp van psychedelica konden communiceren met hun voorouders en ...
    En niet te vergeten dat bij de laatste kleine sprong [ de laatste ] de mens de aarde weer als plat werd ervaren en tevens dat hij zich het centrum van de kosmos voelde.[Dit was de Griekse tijd].
    Toen ontstond ook het fenomeen God - waar ik voor reagluurders hier zeg dat hierover op de website zelf voldoende over vertelde.
    Dat velen dit nog zo beleven is prachtig te zien in het overigens goede verhaal van onze "Astralwalker" dat inderdaad Fons in New Age "wishfull thinking" eindigt en waar de lezers van die website dan ook echt blij mee zijn.
    Het kan zeer wel mogelijk zijn dat in die grotere cycli - dus achter die steretijden - inderdaad op veel grotere schaal genetische veranderingen in misschien wel alle levensvormen heeft plaatsgevonden.
    Dus dat laat ik graag zo voor mogelijk waar zijn.
    Daar komt bij dat men vroeger verhaalde dat iedere dag/nacht fase de mens verandert.
    Dit komt er dus op neer dat de "schone slaap" iets met ons doet.
    Worden dan alle impressies in ons goed/kwaad beleven [ want anders hebben we niet als mongolen ] opnieuw worden gerangschikt?
    Tenslotte en last but not least viel mij op dat "De Rode Reus" uit dit astrale sprookje niet op 21-12-2012 zijn vuur gaat spugen [haha, daar zijn de vuurspugende draken dus uit de sprookjes, die Maria ongetwijfeld kent], maar dat er al een correctie is gemaakt naar 23-12-2012.
    Die verandering ten opzichte van de Maya-voorspellingen is feitelijk natuurlijk totaal onbelangrijk en heeft natuurlijk te maken met de langzame afkoeling van ons heelal, maar ...
    Ikzelf maakte die correctie al naar 24-12-2012 in het weten dat dit de fictieve geboortedatum van Jesus was, die zich symbolisch liet kruisigen op Goede Vrijdag als zijnde goed, omdat hij dan "het tranendal des levens" mocht verlaten.
    Ach dit zijn peanuts, maar zeker niet toevallig.

    Mag ik het hierbij laten en hopen dat anderen en met name Nico met dit verhaal uit zijn schorpioenen-schuilplaats naar buiten durft te komen?
    Sorry Nico ... We need you for more.

    Siegfried.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. combinatie menselijk ingrijpen in natuur en schuivende tektonische platen wordt ons waarschijnlijk fataal.
    fukushima uranus disaster: http://www.youtube.com/watch?v=H4dJ0XqmMMs

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Haha Mister techniciën on making computerized atomic boms for the individual.
    Wasn't it said that all cycles are equal ones?
    Toen ik kortgeleden op de NRC-blog over de klimaat-hysterie schreef dat onze technologie ons lange tijd in weelde had doen leven, maar dat de keerzijde ons noodlottig zou worden, was er niemand die erop inging.
    Niemand wil/kan zien dat dit tot suicide leidt en zij die het zien kunnen - net zoals ik - nog zonder onze verworvenheden, die ons deed verworden.
    Ik zal eens aan Nico vragen - die hier zijn roes aan het uitslapen is - hoe en/of Uranus ons te graze gaat nemen.
    Het gaat momenteel wel beangstigend snel hé?
    S.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hahaha, maar goed dat er niet zoiets is als vrije wil.
    Zag laatst nog een leuke film over joodse wijsheden.
    Het begon en eindigde met :"when the truth appears to be lies,
    and all hope within you dies ... then what?"

    D.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ehhhh....
    Jij wil hiermee recht praten wat krom is???
    Kijk... Mensen die het verhaal van deze doemdenker niet geloven, zullen die vergelijking niet begrijpen, maar jij.......????!!!!
    Had ik echt niet gedacht!

    Heb Nico nog effe voordat hij weer naar het Noorden vluchtte gevraagd en in lekentaal kan ik je zeggen dat Uranium en Plutonium vanaf begin Juni tot half Juli gaan vrijen of stoeien en daardoor zou best eens de euro door kunnen verbranden in Uranus.
    Maar vergeef mij mijn zonden, want weten doe ik het niet.
    Misschien wisten de Joden het exacter en wordt dan "the truth the lie".

    De kleinzoon van Siegfried Thomas "de ongelovige".

    BeantwoordenVerwijderen